Currysill
Som varje år vid påsk, midsommar och jul så äter vi SILL.
Sill är såå gott! Tyvärr tycker inte alla om sill, är du en av dom så ska du prova denna hemmagjorda sillsorten!
Hemmagjord sill är alltid godast, som mammas inlagda sill :)
Lätt som en plätt att göra denna goda CURRYSILL http://www.recept.nu/1.12224/ulrika_hogberg/smaratter_tillbehor/fisk_skaldjur/currysill
Skär purjolöken tunt, hacka äpple och syltlök i småbitar.
Blanda i curry och honung eller vit sirap (jag använde vit sirap).
Blanda ner creme fraiche och majonnäs.
Jag använde 5-minuterssill, jättesmidigt med färdigskurna bitar.
Blanda till sist i sillen.
Häll upp i en trevlig burk och låt stå över natten innan man äter den!
Första gången jag någonsin tycker att sill verkar gott. :)
Jättegod sill,vi åt upp sista i går kväll.
Kram